[Comunicat / Comunicado] Nueva etapa Kodro Magazine

 

Des del naixement del projecte Kodro.cat l’abril de 2018, fins avui dia, no hem rebut ni la més mínima ajuda de cap institució pública o privada catalana, per petita que sigui. Hem estat totalment ignorats per entitats com la Generalitat de Catalunya, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Federació Catalana de Futbol, FC Barcelona i RCD Espanyol, i per tota l’elit de periodistes/escriptors esportius del nostre país. Curiosament ni els alts nivells d’engagement (molt per sobre de la majoria de mitjans professionals editats en català), ni els quasi 16.000 seguidors a xarxes socials, han estat suficient per aconseguir la seva atenció, tot i saber perfectament de la nostra existència.

Si ens hem expressat en català fins avui dia, ha estat perquè és la llengua amb la qual vàrem decidir començar el projecte, i perquè creiem que hi havia un gran recorregut per davant. Però actualment ens sentim estancats sense capacitat de fer un pas endavant sense el més mínim suport institucional. Som un mitjà fet per fans per a fans, amb la imprescindible ajuda dels nostres col·laboradors, i tots junts només ens devem als nostres seguidors i lectors que fan que seguim endavant.

Així doncs us anunciem que hem decidit posar punt final a l’edició en català de Kodro.cat, i donar pas a una nova etapa en espanyol amb el domini KodroMagazine.com, per arribar a un mercat internacional molt més ampli de seguidors i noves oportunitats, i per intentar professionalitzar algun dia el projecte, objectiu que segueix sent una quimera. És un important canvi que anirem adoptant progressivament, traduint pràcticament tots els nostres actuals continguts al castellà.

En aquesta nova etapa també volem obrir-nos a poc a poc amb petites pinzellades de futbol modern, sense perdre la nostra essència retro, i esperem seguir tenint-vos al nostre costat, tot i que entendrem perfectament la vostra decisió si decidiu deixar-nos enrere. Sigui quina sigui la vostra decisió, gràcies per compartir la nostra passió pel futbol!

 


 

Desde el nacimiento del proyecto Kodro.cat en abril de 2018, hasta día de hoy, no hemos recibido ni la más mínima ayuda de ninguna institución pública o privada catalana, por pequeña que sea. Hemos sido totalmente ignorados por entidades como la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Federació Catalana de Futbol, FC Barcelona y RCD Espanyol, y por toda la élite de periodistas / escritores deportivos catalanes. Curiosamente ni los altos niveles de engagement (muy por encima de la mayoría de medios profesionales editados en catalán), ni los casi 16.000 seguidores en redes sociales, han sido suficiente para conseguir su más mínima atención, a pesar de saber perfectamente de nuestra existencia.

Si nos hemos expresado en catalán hasta día de hoy, ha sido porqué fue la lengua con la que decidimos comenzar el proyecto, y porque creíamos que había un gran recorrido por delante. Pero actualmente nos sentimos bloqueados, sin capacidad de dar un paso adelante sin el más mínimo apoyo institucional. Somos un medio de comunicación hecho por fans para fans, con la imprescindible ayuda de nuestros colaboradores, y todos juntos solamente nos debemos a nuestros seguidores y lectores que hacen que sigamos adelante.

Así pues os anunciamos que hemos decidido poner punto final a la edición en catalán de Kodro.cat, y dar paso a una nueva e ilusionante etapa bajo el dominio KodroMagazine.com, editando en lengua española, para llegar a un mercado internacional mucho más amplio de seguidores y nuevas oportunidades, para intentar profesionalizar algún día el proyecto, objetivo que sigue siendo una quimera. Es un importante cambio que iremos adoptando progresivamente, por lo que os pedimos paciencia. Prácticamente todos nuestros contenidos web actuales serán traducidos al español y revisados.

En esta nueva etapa también queremos ofrecer pequeñas pinceladas de fútbol moderno, sin perder nuestra esencia retro, y esperamos seguir contando con vuestro apoyo. ¡Gracias por compartir nuestra pasión!